ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ταυτότητα της Εταιρείας

Η εταιρία Vogar – Maligani δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής ένδυσης ξενοδοχείων, εστίασης, αρτοζαχαροπλαστείων, νοσοκομείων, εμπορικών εταιρειών, catering, τουριστικών γραφείων προσφέροντας τις γνώσεις της σε όλους τους επαγγελματίες.

Με την τριακονταετή εμπειρία της στις αγορές του εξωτερικού σας εγγυάται εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των ενδυμάτων, φινέτσα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, καθώς και συνέπεια στην παράδοση μας. Η επιχείρηση προσφέρει  την πληρέστερη γκάμα ενδυμάτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Έχει σκοπό να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της έτσι ώστε να μπορέσει να τους προτείνει τις ιδανικότερες λύσεις για την επιχείρηση τους  ενώ ταυτόχρονα είναι  η μοναδική εταιρία στο χώρο που προσαρμόζει τα ρούχα της σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης του κάθε πελάτη.

Η έδρα της εταιρείας είναι στη Θεσσαλονίκη όπου και βρίσκεται ο χώρος παραγωγής και έκθεσης των προϊόντων της επιχείρησης. Τα προϊόντα της διατίθενται σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Η εταιρία Vogar – Maligani παρουσίασε και συνεχίζει να παρουσιάζει πρωτοποριακά, για την Ελληνική αγορά επαγγελματικών στολών, προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας, με καινοτόμο σχεδιασμό και υλικά επιλεγμένα από τις πιο γνωστές εταιρείες υφασμάτων στον Ελληνικό και τον Ευρωπαϊκό χώρο.

Σταθερός της στόχος παραμένει πάντα η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, με ταχύτητα, υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

Δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στον τομέα των επαγγελματικών στολών το 2003. Η επιχείρηση δημιουργήθηκε από την κ. Μαλιγάνη η οποία κατέχει εμπειρία 30 ετών στο χώρο του ρούχου και συγκεκριμένα των επαγγελματικών στολών . Από την πρώτη στιγμή η αποδοχή των προϊόντων από τους πελάτες υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακή και έτσι μπήκαν οι βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Σήμερα η προμηθεύει με επαγγελματικά ρούχα επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, τη βιομηχανία, των ιατρικών και παραιατρικών υπηρεσιών, αλλά και πολλές επιχειρήσεις στον τομέα της παραγωγής τροφίμων και εστίασης.

Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας διευρύνεται συνεχώς με το πέρασμα του χρόνου καθώς προστίθενται συνεχώς νέα προϊόντα ραμμένα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της πάντα επιλεγμένα για την πολύ καλή ποιότητα τους και φυσικά κατάλληλα για την σκληρή χρήση που απαιτεί ο επαγγελματικός χώρος

Αυτό αποτελεί και το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης :

“Η παραγωγή προϊόντων για τους πελάτες σύμφωνα με τις ανάγκες τους και τις ιδιαιτερότητες τους (Tailor Μade Products)”